Sunrise Yoga Bratislava – 2023

Sunrise Yoga Bratislava - 2023

Zadanie:

V impozantnom prostredí nádvoria Slovenskej národnej galérie osláviť Medzinárodný deň jogy, ktorý každoročne vychádza 21. júna.

Miesto a dátum konania:

Námestie Ľudovíta Štúra 4, 811 02 Bratislava, 21. jún 2023.

Výsledky:

Do všetkých projektov ideme naplno, na tom si staviame. Všetky sú pre nás dôležité, pretože sú vizitkou našich schopností.Každý z nich je pre nás srdcovkou, lebo veríme, že iba vtedy, ak sa veci robia s láskou, majú naozaj zmysel. Napriek tomu tento event bol iný. Vymodlený, intenzívne prežívaný a veľmi osobný. Naša Helenka je nadšenou jogínkou. Joga je súčasťou jej života posledných 10 rokov, a práve vďaka nej, ako sama hovorí, dokáže zvládať nápor a stres, ktorý naša agentúrna robota často prináša. Prežíva s ňou rána, večery, dovolenky, dokonca aj narodeniny.  

Helenkiným dlhoročným snom bolo zorganizovať podujatie, v ktorom sa jej zanietenie k joge a aktívnemu životnému štýlu bude môcť naplno a zmysluplne zhmotniť. Avšak, všetko potrebuje svoj čas. Keď Helenka začala chodiť na lekcie jogy ku skvelej lektorke Kike Peráčkovej, spoločne zistili, že snívajú rovnaký sen. A rozhodli sa, že práve nastal ten správny čas, aby sa naplnil.

  1. júna sme prežili nezabudnuteľný východ slnka na nádvorí Slovenskej národnej galérie. Ohromnú dávku energie, ktorú vytvorilo takmer 200 cvičiacich pod vedením charizmatickej Kiky a jej kamaráta a kolegu Erika Goldschmidta, nádherne doplnil podmanivý zvuk vibrafónu Dalibora Kociána, ktorého možno poznáte pod umeleckým menom Stroon.

Neuveriteľne si vážime dôveru, ktorú do nášho nápadu vložili partneri, bez ktorých by Sunrise Yoga Bratislava nikdy nevznikla. Hlavný partner JTRE, ďalej YEME, Vitamin Well, Malinna a tiež Slovenská národná galéria, ktorá svoje priestory prepožičala v to magické ráno letného slnovratu. Veľmi, veľmi, veľmi ďakujeme! Bolo to silné, bolo to nádherné a bolo to naše!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *