Najväčšia konferencia bazenárského priemyslu

Najväčšia konferencia bazenárského priemyslu

Klient: COMPASS EUROPE

Zadanie:

Bazenárske a wellness odvetvie posledné roky zaznamenáva celosvetový boom. Rýchly vývoj branže si žiadal pomoc pri vytváraní vhodného podnikateľského prostredia a legislatívy na domácom trhu. Spoločnosť COMPASS EUROPE ako slovenský výrobca bazénov mala ambíciu združiť lokálnych podnikateľov v oblasti výroby a prevádzky bazénov, sáun a wellness a profilovať sa ako partner pre diskusie so štátom.

Situácia vo svete zároveň zmenila plány celej branže a najväčšia celosvetová výstava v Nemecku bola v roku 2021 zrušená. Videli sme v tom výzvu a príležitosť rozšíriť tradičnú konferenciu pre partnerov COMPASS EUROPE a usporiadať tak celosvetovo najväčšie podujatie pre celé odvetvie.

Realizácia:

Komunikačná stratégia bola postavená na strategickom pozicionovaní spoločnosti COMPASS EUROPE ako odborníka a zároveň zástupcu svojej branže na úrovni dialógu so štátom. Na Slovensku neexistovalo združenie podnikateľov v oblasti výroby a prevádzky bazénov a wellness a spojenie týchto subjektov do asociácie bolo pre rozvoj celého odvetvia dôležité. Projekt začal ohlásením vzniku Slovenskej asociácie podnikateľov v oblasti bazénov, sáun a wellness, ktorá bude hájiť záujmy odvetvia. Svoje ciele odprezentovala na stretnutí s Jánom Oravcom, štátnym tajomníkom Ministerstva hospodárstva SR.

Druhou kľúčovou časťou stratégie bola prezentácia spoločnosti COMPASS EUROPE na svetovej úrovni a to prostredníctvom konferencie celosvetového významu, ktorú sme zorganizovali koncom roka v Dubaji pre odborníkov odvetvia z celého sveta. V Dubaji tak za najprísnejších opatrení prebehlo štvordňové podujatie – konferencia a večerné eventy, ktoré mali rôzne témy aj lokácie a slúžili na networking. Konferencie sa zúčastnilo tristo odborníkov z dvadsiatich krajín sveta a desať medzinárodných spíkrov. Predstavené boli inovácie a riešenia spojené s ochranou životného prostredia. Podujatie sa konalo súčasne s výstavou EXPO 2020 zameranou na udržateľnosť.

Konzistentná ročná B2B komunikácia s odborníkmi pozvanými na konferenciu sa viedla prostredníctvom aplikácie Pool family. Informácie z miesta konania, fotografie alebo detailný program napomohli v budovaní vzťahu s obchodnými partnermi spoločnosti.

Kampaň podporila séria článkov a rozhovorov s predstaviteľmi COMPASS EUROPE v médiách a na LinkedIn.

Výsledky:

Vznik profesnej organizácie v oblasti bazénov a jej uznanie Ministerstvom hospodárstva SR ako relevantného partnera je dôležitým míľnikom pre rozvoj odvetvia na Slovensku. Celosvetový úspech a uznanie spoločnosť COMPASS EUROPE získala vďaka organizácii najväčšej konferencie o bazénoch na svete v roku 2021. Spojenie stoviek obchodných partnerov a expertov umožnilo prezentáciu svetových trendov a inovácií v odbore, ktorý sa aktuálne veľmi rýchlo vyvíja.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *